Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Spiritfarer θα προστεθεί στη λίστα με τα videogames της εφαρμογής του Netflix για φορητές συσκευές

*
Το management simulator – sandbox action game Spiritfarer είναι ο επόμενος τίτλος που θα προστεθεί στη λίστα με τα videogames του Netflix app.

Το επιτυχημένο παιχνίδι της Thunder Lotus Games θα διατεθεί στους ενεργούς συνδρομητές του Netflix μέσα από την εφαρμογή του για φορητές συσκευές με λειτουργικό iOS και Android. Αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, όμως η προσθήκη του στη λίστα με τα videogames της εφαρμογής αναμένεται σύντομα.

Τον τελευταίο χρόνο βλέπουμε σταθερή ανάπτυξη του gaming τμήματος του Netflix με την προσθήκη όλο και περισσότερων παιχνιδιών. Παρόλα αυτά, υπολογίζεται πως λιγότερο από το 1% των συνδρομητών της υπηρεσίας δοκιμάζει τα παιχνίδια που προσφέρονται από αυτή. Η υπηρεσία από τη μεριά της είναι αποφασισμένη να συνεχίσει τις επενδύσεις της σε αυτό το κομμάτι, θεωρώντας πως κάποια στιγμή θα φτάσει τους στόχους που έχει θέσει. Όποιοι κι αν είναι αυτοί.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*